Info

Nye nettsider er lansert!

Velkommen til nye nettsider for Myrvoll speidergruppe. Vi er nå oppe og går på nye nettsider og ny publiseringsplattform. Formålet med løsningen er å tilgjengeliggjøre praktisk informasjon og forenkle kommunikasjonen både med deg som allerede er speider eller speiderforelder/foresatt, og deg som lurer på hva speiding er – og som kanskje vurderer å bli med.

De nye nettsidene er bygget på plattformen WordPress. Løsningen har to hovedseksjoner med praktisk informasjon; én rettet mot foreldre/foresatt, og en rettet mot deg som speider. Her vil vi foresøke å tilgjengeliggjøre nyttig informasjon til dere. Løsningen har også en seksjon med bakgrunnsinformasjon om oss og vår historie, og en seksjon «siste nytt» hvor vi vil forsøke å legge ut noe nyhetsinformasjon fortløpende. Dette erstatter ikke våre Facebook-sider, som fortsatt vil leve i beste velgående.

En viktig del av løsningen er terminlisten. Denne kan filtreres på henholdsvis flokk og tropp, og kan vises både som kalender og som liste. Det er her også mulig å laste ned terminlisten direkte til kalender i iPhone og andre plattformer. Vi vil forsøke å holde terminlisten mest mulig oppdatert.

Løsningen er tilpasset for også å støtte lesning på mobile enheter for deg som er på farten, og både terminliste og annen informasjon skal være godt leselig fra mobiltelefon.

Har du spørsmål eller kommentarer til nettsidene er du velkommen til å ta kontakt med webmaster Cato på e-post webmaster@myrvollspeider.no. Vi håper nettsidene er nyttige for deg – og ønsker deg et godt besøk!

Foto: Myrvoll speidergruppe/Paul Henrik Wanderås