Page not found

Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Om du er registrert spiller hos Norsk Tipping, kan du støtte Myrvoll speidergruppe med din Grasrotandel. Det koster ikke noe for deg som spiller å støtte oss med Grasrotandelen.

Kontakt Myrvoll speidergruppe

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Her finner du kontaktinformasjon til gruppe- og enhetsledelse samt adresse- og organisasjonsinformasjon.

Speiderledere søkes

Voksne personer med eller uten erfaring fra speideren. Være med på å arrangere turer, møter og aktiviteter for speidere i alderen 8 -16 år.

Innkalling gruppeting for Myrvoll speidergruppe 6. mars 19:30

Gruppetinget er gruppas besluttende organ, og består av alle gruppas medlemmer fra 12 års alder, samt representanter for speidere i tropp som ikke har fylt 12 år (se Norges speiderforbunds…
Read more

Interne sider

Her finner du interne instrukser og arbeidspapirer for utvalg og arbeidsgrupper i Myrvoll speidergruppe. Tilgang gis av leder for respektive utvalg, eller av gruppeleder.

Vi trenger din e-postadresse

Medlemmer som mangler e-postadresse i Min speiding, eller som er registrert med feil e-postadresse, må legge inn eller oppdatere denne.

Medlemskontingent på eFaktura og Avtalegiro

Fra 1. januar vil du kunne velge å betale medlemskontingenten din via eFaktura eller Avtalegiro i nettbanken.

Foreldresamarbeid

Godt samarbeid med foreldre/foresatte er viktig for at vi skal kunne gi et godt tilbud til speiderne. Her finner du viktig informasjon til deg som er forelder/foresatt.

Rutine for utlegg og faktura til Myrvoll speidergruppe

Ansvarlig: Gruppeleder Godkjent av: Gruppeleder

Speiderinfo

Her har vi samlet nyttig informasjon og lenker til deg som er speider i Myrvoll speidergruppe – og til deg som vil finne ut mer om hva speiding er.