Speidersesongen er igang igjen!

Speidersesongen er igang igjen!

Vi starter speidersesongen siste uken i august. Vi ønsker alle speidere velkommen tilbake til en spennende speidersesong!

For “gamle” speidere i troppen blir første møte onsdag 28. august klokken 18:30 på Speiderhytta. Nye aspiranter i troppen (overgang fra flokk til tropp) har sitt første aspirantmøte tirsdag 27. august klokken 18:30 på Speiderhytta. Flokkens første møte blir onsdag 28. august klokken 18:00 på Klippen ved Toyota.

Allerede helgen 30. august til 1. september blir det tur for troppen, inkludert nye aspiranter, samt roverne. Turen går til Tryvann, med besøk i Høyt & Lavt klatrepark. Onsdag 4. september blir det Åpen dag, hvor alle som har lyst til å begynne i speideren og alle andre som har lyst til å komme å hilse på oss er velkomne.