Info

Terminlisten oppdatert med digitale aktiviteter

Mens våre fysiske speideraktiviteter er avlyst, opprettholder vi speidingen gjennom digitale løsninger. Vi har lansert eget speiderhus i Microsoft Teams, og åpnet egen Minecraft-spillserver for speiderne.

Terminlisten vil fremover oppdateres med digitale arrangementer. Blant annet kommer vi til å møtes i vårt nye digitale speiderhus i Microsoft Teams. Dette består av troppsrom og flokkrom for felles aktiviteter i enhetene, og egne patruljerom for patruljene i troppen.

Microsoft Teams
Alle speidere i Myrvoll speidergruppe melder seg på med e-post/Microsoft-konto (bruk gjerne samme e-postadresse som du bruker for Teams på skolen). Påmelding skjer gjennom denne lenken: https://teams.microsoft.com/join/752xzllsogcq. Vi har laget en liten veiledning til hvordan du kobler deg opp på Teams.

Minecraft
For speidere som spiller Minecraft har vi åpnet Minecraft-server for Myrvoll speidergruppe. Serveren nås på adressen myrvollspeider.mcserv.me. For å spille på serveren må du benytte Minecraft Java Edition på PC/Mac. Minecraft Bedrock Edition (konsoll og Windows app) fungerer dessverre ikke.
Vi har laget en liten veiledning til hvordan du kobler deg til Minecraft-serveren.

Det finnes også en egen internasjonal Minecraft-server for speidere, som tilbys gjennom ScoutLink:
https://www.scoutlink.net/minecraft/about/

TeamSpeak og IRC gjennom Scoutlink
Scoutlink er en internasjonal tjeneste for speidere, som blant annet tilbyr TeamSpeak og IRC-chat.
https://webchat.scoutlink.net/
https://www.scoutlink.net/teamspeak/

Skulle det være spørsmål til de nye løsningene, kontakt Cato på webmaster@myrvollspeider.no.