Gruppeting – elektronisk møte tirsdag 2. mars

Det kalles inn til Gruppeting Tirsdag 02.03.2021 klokken 1800-2000. Møtet gjennomføres som elektronisk møte via Google Meet.

Velkommen til Åpent speidermøte

Har du lyst til å bli speider? Myrvoll speidergruppe tar inn nye speidere, og vi inviterer til “Åpent speidermøte” onsdag 31. august klokken 18:00-20:00. Stedet er Nordenga ved Kolbotnvannet.

92-års bursdagsfeiring med kake, gavedryss og speideraktiviteter

30. mars 2022 var det 92 års siden Myrvoll speidergruppe ble stiftet, og dagen ble behørig feiret med både bursdagskake, gaveoverrekkelse og speideraktiviteter.

Vil du støtte oss med din Grasrotandel?

Om du er registrert spiller hos Norsk Tipping, kan du støtte Myrvoll speidergruppe med din Grasrotandel. Det koster ikke noe for deg som spiller å støtte oss med Grasrotandelen.

Speiderleir – Foreløpig påmelding

Til sommeren reiser vi til Spejdernes lejr i Danmark! Det kommer til å bli en fantastisk opplevelse sammen med ca. 40.000 speidere fra Danmark, Norge og mange andre land.

Speiderledere søkes

Voksne personer med eller uten erfaring fra speideren. Være med på å arrangere turer, møter og aktiviteter for speidere i alderen 8 -16 år.

Innkalling gruppeting for Myrvoll speidergruppe 10. mars 18:30

Gruppetinget er gruppas besluttende organ, og består av alle gruppas medlemmer fra 12 års alder, samt representanter for speidere i tropp som ikke har fylt 12 år (se Norges speiderforbunds…
Read more

Raus julegave fra Coop Øst

Rett før jul fikk vi en veldig hyggelig beskjed fra Coop Øst om at Myrvoll speidergruppe får en julegave-sjekk på 15 000 kroner.

Interne sider

Her finner du interne instrukser og arbeidspapirer for utvalg og arbeidsgrupper i Myrvoll speidergruppe. Tilgang gis av leder for respektive utvalg, eller av gruppeleder.

Fra bildearkivene

Her finner du bilder fra våre bildearkiver fra perioden tidlig 2000 til rundt 2012.