Speiderleir – Foreløpig påmelding

Speiderleir – Foreløpig påmelding


Til sommeren reiser vi til Spejdernes lejr i Danmark! Dette var speidernes høyeste ønske da vi hadde avstemning tidligere i høst.
Det kommer til å bli en fantastisk opplevelse sammen med ca. 40.000 speidere fra Danmark, Norge og mange andre land.

Tid: Fredag 22. juli 2022 til søndag 31. juli 2022

Sted: Hedeland Naturlegeplads i nærheten av København i Danmark.

Transport: Trolig buss sammen med andre speidere fra Follo, men dette vil vi komme tilbake til når vi ser hvor mange vi blir. Noen vil kanskje kombinere med familietur til Danmark i forkant eller i etterkant hvor det bare er aktuelt med transport én vei.

Pris: 4900 kr + transport (vi vil gjøre alt vi kan for å gjøre det så billig som mulig). Vi ønsker å ha med alle, så ta kontakt med gruppeleder@myrvollspeider.no for informasjon om økonomisk støtte!

Korona: Vi planlegger leiren med utgangspunkt i at den kan gjennomføres på en trygg og hyggelig måte. Dersom det viser seg å ikke være forsvarlig eller vil innebære for

mange restriksjoner når vi nærmer oss sommeren vil vi gjøre nødvendige endringer, og i ytterste konsekvens arrangere vår egen leir i Norge eller avlyse helt.

Program (Foreløpig plan, med forbehold om endringer):

Fredag 22. juli: Buss fra Myrvoll til Hvidovre i København. Der tar våre vennskapsgrupper oss i mot og er sammen med oss utover kvelden. Vi overnatter på et speiderleirsted som de lokale gruppene låner ut til oss.

Lørdag 23. juli: Ankommer speiderleiren på formiddagen og begynner å etablere leiren med telt, bor, tårn m.m.

Søndag 24. juli -> Lørdag 30. juli: Vi er med på leirens program med mange morsomme aktiviteter, leirbål, lek og moro!

Søndag 31. juli: Buss fra leiren og hjem til Myrvoll

Informasjonsmøte: Onsdag 12. januar kl. 1830. Digitalt møte på Google meet hvor vi vil fortelle mer om leiren, vise bilder fra tidligere leire og svare på spørsmål.

Forhåndspåmelding: For å vite omtrent hvor mange som blir med ønsker vi at ALLE svarer på skjemaet for forhåndspåmelding, enten dere vet at dere skal være med, prøver å få det til eller vet at det ikke passer. Dette er IKKE bindende på noen som helst måte, men hjelper oss med å vite hva vi skal planlegge for.

Spørsmål? Send til mats@myrvollspeider.no eller fyll inn i skjemaet for forhåndspåmelding

 

Kart over leirplassen