Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Camp Winter 13+

28. februar 2020 - 1. mars 2020

28.02-01.03 arrangerer Follo krets Camp Winter.

Påmelding via troppsleder Eirik troppsleder@myrvollspeider.no så raskt som mulig siden plassene blir raskt fylt opp.

Informasjon fra arrangør:

Velkommen til Camp Winter 2020! Det blir i år, som ifjor og vi gjentar suksessen hvor vi sov på Gol Idrettsarena og sto på slalom/snowboard i Hemsedal skisenter.

Vi drar på fredag 28. februar kl. 18.00 fra parkeringsplassen bak ski storsenter. Oppmøte SENEST et kvarter før. Blir dere forsinket, så si ifra. Bussen kjører 18.00. Bussen er tilbake på på parkeringsplassen bak ski storsenter ca. kl. 20.30 søndag.

Påmeldingsfrist fredag 14. februar. Det er begrenset antall med plasser, førstemann til mølla. Påmelding er ikke gyldig før den er bekreftet på e-post/melding. (Husk å oppdatere mail/telefonnummer på min.speiding slik at vi kan sende ut bekreftelse på epost/melding). Påmelding er bindende etter påmeldingsfrist.

Leie av utstyr gjøres i Hemsedal av den enkelte deltager. Dere kan ta med alpinutstyr, siden vi ikke skal stå på langrenn. Utstyret (sko/ski/snowboard) legges i en henger som en av bussene trekker, og dere vil ikke få tilgang på utstyret som legges i tilhengeren (etter at det er blitt lagt der på fredag) før vi er i bakken på lørdag morgen.

Baggasje legges under bussene, og dere har ikke tilgang på dette utstyret før vi er fremme i Gol. Det blir en 45 min pause i Flå på opp-turen på fredag, og på ned-turen på søndag. Bussturen tar ca. 4 timer så ta med en liten nistepakke, eller spis godt før vi drar. Det vil bli servert kveldsmat når vi kommer frem i Gol.

Vi endrer litt på prisen i år, og legger på 50 kr ekstra. Det er for å unngå det vanvittig store matsvinnet vi har pleid å ha når hver speider tar med seg ett pålegg. Vi står for brødmaten og pålegg til frokost/kveldsmat alle dager, lunsj på lørdag/søndag og middag på lørdag. Dere trenger rett å slett ikke tenke på mat!

Vi skal ha en “Base-Camp” i bunn av bakken, hvor det vil bli servert lunsj, og mulighet til å legge fra seg sekk/annet utstyr. Base-Campen vil alltid være bemannet med STAB.

Detaljer

Start:
28. februar 2020
Slutt:
1. mars 2020
Kategorier for Arrangement:
,

Arrangør

Follo krets
Vis Arrangør nettside

Sted

Hemsedal/Gol