Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Fellesmøte Småspeider og Tropp – Halloween

15. juni @ 07:35

I anledning halloween blir det et felles arrangement for Småspeiderne og Troppen. Planen er en “stemningsløype” i skogen ved badeplassen ved Tussetjernet. Speiderne blir delt inn i mindre grupper som løser “skumle” oppgaver på ulike poster før premiering, litt grilling og kos.

Oppmøte ved parkeringsplassen til badeplassen ved Tussetjernet (Tusseveien 10). Derfra blir det merket med lys/lykter til Tussevien 6 der vi også avslutter.

Merk differensiert oppmøtetidspunkt for å unngå mye venting. 1. og 2. klassingene møter opp 18:00, 3. klassingene møter 18:10, 4. klassingene 18:20, og speidere i Troppen møter 18:30. Eldre kan godt møte tidligere, men må da belage seg på litt venting. Avslutning blir nok nærmere 20:00.

Ta med: Klær etter vær, kniv, speiderskjerf (om du har), sekk med; kniv, hodelykt, kopp, skje, sitteunderlag, vannflaske og ekstra genser/jakke. Dersom du har, er det fint om du tar med en lykt/lanterne av typen “fjøslykt” eller lignede som avgir et “koselig” lys og kan bæres trygt rundt i løypa – batteridrevet er bra, så lenge lykten avgir “gult lys”. Vi tenker ikke at barn skal kle seg ut.

Meld fra om det foreligger matallergier el. med tanke på grilling.

Noen småspeiderforeldre vil nok følge grupper rundt, men om det er noen foreldre som kan hjelpe til med å bemanne poster, meld fra til Børre Gunnerud på SMS til 98463626. Vi trenger både hekser, sjørøverspøkelse og kiregårdsgraver 🙂 vi har kostymer.

Detaljer

Dato:
15. juni 2024
Tid
07:35