Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Follotroppen 13+

26. oktober 2018 @ 16:00 - 28. oktober 2018 @ 19:00

Tur i regi av Follo krets for de eldste speiderne i kretsen.

Tidspunkt: 26 okt 17:00 – 28 okt 20:00
Påmeldingsfrist: 15 okt 23:59
Formøte: Langhus Speiderhus 17. oktober

Follo krets har gleden av å invitere våre speidere til 18. Follotropp !

Follotroppen er en haik som går fra Grua til Maridalen siste helgen i oktober. Denne haiken har blitt arrangert annet hvert år siden 1984. De som kan delta er speidere over 14 år fra Follo. I tillegg er de som har gått Follotroppen tidligere hjertelig velkomne på veteranhaik.

Arrangementet starter med et formøte på Langhus speiderhus 17. oktober. På dette møtet blir dere delt inn i patruljer, legger opp rute via deres sjekkpunkter, og fordeler oppgaver. Selve haiken skal være ca 1 mil fredag, 2 mil lørdag og 3 mil søndag.

Rutene patruljene skal gå er i relativt lett terreng, men ut i fra distansen er riktig pakking og samarbeid i patruljene avgjørende for at dette blir en god tur.

I tillegg til selve haiken er det litt mer som må til for å få godkjent og derved bli medlem i den ekslusive 18. Follotropp. Det er viktig at det skrives logg under selve turen og at loggen leveres inn sammen med en god rapport i etterkant. I tillegg skal det skrives en liten fordypningsrapport om et av de historiske stedene dere passeres på ruten.

Lørdag på haiken møtes alle patruljene til samling, før de går hver sin vei igjen søndag morgen. Arrangementet avsluttes med troppsamling der de som har fått godkjent haik/papirarbeid får utlevert diplom og troppsmerke med 18. FOLLOTROPP. Vi minner om at møtene er obligatoriske for godkjent haik.

Turen er såpass lang at det kjennes i beina, men alle kommer seg gjennom en slik haik sammen med en god patrulje! Påmelding finner dere på min.speiding.no. Ikke gå glipp av speidernorges kuleste haik, og Follo sitt eldste arrangement bare for vandrere!

Haiken avsluttes søndag kveld på Oslo S. Tidspunkt er vanskelig å beregne, men det er vanlig å være fremme mellom 19 og 23 på kvelden.

Arrangementet gjennomføres i regi av Follo krets. Myrvoll speidergruppe har ikke egne ledere på turen. Påmelding skjer i egen regi på http://min.speiding.no.

Detaljer

Start:
26. oktober 2018 @ 16:00
Slutt:
28. oktober 2018 @ 19:00
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Oslomarka