Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Regionsleir Kragenäs 2019

28. juni 2019 - 6. juli 2019

Nå nærmer det seg leir for troppen med stormskritt. Vi håper at alle gleder seg til en flott uke i den Bohuslänske skjærgården. Årets leir for tropp og rovere går av stabelen 29. juni – 6. juli på Kragenäs leirplass i Sverige, og arrangeres i samarbeid mellom kretsene Romerike, Glåmdal, Østre Østfold, Follo, Oslospeiderne og Fredrikstad.

Siste oppdatering 26.06.2019:

Hei, Nå er det bare noen dager igjen til leiren begynner. På langtidsvarslet ser det ut til å bli supert leirvær, husk solbriller, solkrem og badetøy. Vi som ledere opplever av og til at speidere ringer hjem og forverrer en begynnende hjemlengsel, dette setter dere som foreldre i en vanskelig situasjon. Derfor ønsker vi at dere snakker med speiderne om hjemlengsel og at de skal komme til oss ledere hvis noe er galt og ikke bruker mobilen som trøst. Det kan være fornuftig å bli enige om noen regler rundt mobilbruk, for eksempel at mobilen skal ligge i sekken hele uken, men at dere sender et par melding etter middag, eller noe lignende. Fri mobilbruk vil vi ikke anbefale. Troppsleder Eirik kan nås på 48 15 62 57 hele uken. Minner om oppmøte på Toyota lørdag 29.06 kl 10.00, vi reiser i speiderskjorte og skjerf. Alle må ta med en mattpakke og vannflaske på bussen, som skal bli spist på bussen sånn at vi er klare til å bygge leir når vi kommer fram. Husk fyll ut helsekortet. Leiren har laget sin egen leir T-skjorte som kan kjøpes på leiren for 175 kr.  Hilsen lederne

Praktisk:
Tirsdag til onsdag under sommerleiren skal speideren på haik, det er derfor viktig at alle har med en sekk som de kan bruke til å bære det de trenger for et døgn på tur.
Vi kommer til å sove i lavoer, og kommer til å tilbringe hele uken ute. Leirområdet ligger rett ved stranda så det vil bli god tid til å bade. Hvis noen ikke kan svømme eller er komfortable i vann er det viktig at vi lederen får vite om dette før avreise. Husk solbriller, solkrem og badetøy.

Mat på reisen:
Alle må ta med en mattpakke og vannflaske på bussen, som skal bli spist på bussen sånn at vi er klare til å bygge leir når vi kommer fram.

Kiosk:
Det vil være en kiosk på leirområdet som tar kort, Vipps, norske og svenske kontanter, vi oppfordrer alle til å gi speiderne et begrenset godis budsjett. Kiosken kommer til å ha “svenske priser”.
Leiren har laget sin egen leir T-skjorte som kan kjøpes på leiren for 175 kr.

Helseskjema:
Vedlagt følger et helseskjema som må leveres før avreise fra hytta.

Pakkeliste:
Se forslag til pakkeliste her…

Avreise og hjemkomst:
Vi har avreise med buss fra Toyota lørdag 29.06 kl 10.00, oppmøte er senest 09.45, hjemreise blir med buss vi forventet ankomst til Toyota ca kl 15.00.
Vi reiser i speiderskjorte og skjerf.

Betaling:
Endelig pris for leiren blir 3800,-, det vil komme en faktura om kort tid.

Mobiltelefoner:
Vi som ledere opplever av og til at speidere ringer hjem og forverrer en begynnende hjemlengsel, dette setter dere som foreldre i en vanskelig situasjon. Derfor ønsker vi at dere snakker med speiderne om hjemlengsel og at de skal komme til oss ledere hvis noe er galt og ikke bruker mobilen som trøst. Det kan være fornuftig å bli enige om noen regler rundt mobilbruk, for eksempel at mobilen skal ligge i sekken hele uken, men at dere sender et par melding etter middag, eller noe lignende. Fri mobilbruk vil vi ikke anbefale.

Ledere:
Ledere på leiren blir Bjørn, Jon Martin, Mads, Erling, Kjersti og Eirik.
Troppsleder Eirik kan nås på 48 15 62 57 hele uken.

Foreløpig program:

Lørdag: Innrykk og åpningsleirbål
Søndag: Aktiviteter
Mandag: Aktiviteter
Tirsdag: Haik
Onsdag: Haik
Torsdag: Markedsdag
Fredag: Aktiviteter og avslutningsleirbål
Lørdag: Rive leir + Hjemreise

Nyttig informasjon:

Se leirens nettsider her:
https://www.kragenas2019.no/

Leirbrev:
Leirbrev 1 Kragenäs 2019
Leirbrev 2 Kragenäs 2019
Leirbrev 3 Kragenäs 2019
Leirbrev 4 Kragenäs 2019
Leirbrev 5 Kragenäs 2019
Leirbrev 6 Kragenäs 2019

 

Detaljer

Start:
28. juni 2019
Slutt:
6. juli 2019
Kategori for Arrangement:

Sted

Kragenäs, Sverige
58.801618, 11.222253 + Google-kart