Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Snøhuletur

15. mars 2019 @ 16:00 - 17. mars 2019 @ 20:00

Tidspunkt: 15 mars 17:00 – 17 mars 21:00

Vi inviterer til årets tøffeste tur, nemlig snøhuletur! (Påmelding skjer via troppsleder)
Dette er en tur for de som er villig til å oppleve noe fantastisk ved å jobbe hardt, nemlig overnatte i en snøhule som dere selv skal lage. Det krever tid og planleging, og sammen skal vi klare det. “Learning by doing”!

Turen vil foregå på samme sted som sist, nemlig ved Geiterygghytta i skarveheimen. Bussen går fra Ski Bussterminal (ved Ski stasjon) fredag 15/3 kl 17:00 – presis. Vi går på ski inn til hytten (ca. en times skitur), sover på hytten fra fredag til lørdag. Dette gir oss muligheten til å bruke hele lørdagen på å grave snøhuler. Vi skal grave snøhulene ca. 500 meter fra hytten, så om noe skulle skje, så er vi ikke langt unna hytten som er bemannet døgnet rundt.

Vi i STAB har også gjennomgått skredkurs (som vi selvfølgelig ikke vil få bruk for på snøhuleturen), og vil lære bort litt tips og triks på turen for å finne folk i skred, og hvordan unngå og vurdere skredfare.
Mer informasjon, og inndelig i hulelag vil foregå på forkvelden. Det er obligatorisk oppmøte på forkvelden for å være med på turen. MYE viktig informasjon vil bli gjennomgått her. Forkvelden vil foregå på Langhus Speiderhus onsdag 27. februar .

Det er maks antall plasser (40) som fylles opp fort, så førstemann til mølla!

Påmelding til troppsleder Eirik, e-post troppsleder at myrvollspeider.no.
Det er begrenset antall plasser, så vær tidlig ute med påmeldingen!
Påmeldingsfrist: 27. februar.

Detaljer

Start:
15. mars 2019 @ 16:00
Slutt:
17. mars 2019 @ 20:00
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Geiteryggen