Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Speiderhytteturen 2019

11. oktober 2019 - 13. oktober 2019

Andre helg i oktober ønsker Oslospeiderne med flere velkommen inn i en eller flere av speiderhyttene i Østmarka. Mange speidergrupper har en egen hytte i skogen. Denne helgen vil speiderne og Østmarkas Venner gjerne dele turgleden med flest mulig turglade mennesker.

Speiderhyttene er åpne fra lørdag 12. oktober kl. 09 til søndag 13. oktober kl. 16.

Arrangementet er åpent for alle, og du kan velge om du vil på tur lørdag eller søndag – eller begge dager. Etter avtale kan du også overnatte på en av hyttene, eller i telt, gapahuk eller hengekøye om du har.

Hvis du er en seig markatraver, kan du starte turen på Bysetermosen parkeringsplass og besøke minst ti hytter på rekke og rad via Rausjø, Mosjøen, over mot Blåhaug ved Sandbakken og like til Skullerud. Denne turen er på rundt tre mil og kan gjennomføres på en eller to dager.

Hvis du har lyst på en kortere tur, er det flere alternativer. Blant annet kan du leie kano på Vangen Skistue og padle til tre av hyttene langs Mosjøen og i Rausjø.

Turen kan også starte ved Sandbakken parkering eller ved Skullerud eller Grønmo. Kart og deltakermerke deles ut ved starthyttene. Kanskje du vil gå sammen med en speider du kjenner, eller andre som er litt kjent i marka.

Vertskapet på hyttene byr på kaffe og saft, og noen av hyttene byr på boller, kjeks, pølser eller annet som er godt når man er på hyttebesøk. Alle hyttene har bålplass der du også kan grille medbrakt.

I år inngår Speiderhytteturen som en del av programmet i Oslo europeisk miljøhovedstad 2019.

Du kan følge Speiderhytteturen på Facebook. Da vil du få oppdateringer om endringer og rykende fersk informasjon underveis. Du kan også lese mer på nettsidene, www.speiderhytteturen.no.

En flott anledning til å ta med familien ut på høsttur. Deltakelse skjer i individuell regi og er opp til hver enkelt. Det er (foreløpig) ikke lagt opp til organisert felles aktivitetet fra Myrvoll speidergruppes side.

Detaljer

Start:
11. oktober 2019
Slutt:
13. oktober 2019
Kategorier for Arrangement:
, , ,

Arrangør

Oslospeiderne

Sted

Opp til hver enkelt