Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Troppsmøte – oppstart høstlotteri

21. november 2018 @ 17:00 - 19:00

Vi starter loddsalg for årets høstlotteri.

Foreldreforeningen arrangerer høstlotteri, derfor skal vi kick-starte salg av lodd i lotteriet nå på onsdag. Høstlotteriet er en viktig inntektskilde for speidergruppa, det er derfor viktig at alle speiderne stiller opp og klarer å få solgt så mange lodd som mulig. Det vil bli premie til den som selger flest lodd.

Oppmøte blir kl 18.00 på Speiderhytta.

Ta med:
Speiderskjerf og refleksvest

VI TRENGER SJÅFØRER DEN KVELDEN… til å kjøre speiderne rundt til ulike områder hvor de skal gå dør til dør å selge lodd.

Informasjon om Høstlotteriet 2018

Høstlotteriet er den viktigste inntektskilden for Myrvollspeideren. I fjor omsatte lotteriet for over 40.000 kroner og med lave kostnader bidro loddsalget med ca. 35.000 kroner til aktiviteter og utstyr.

Årets høstlotteri starter Onsdag 21. november og salgsperioden går frem til Onsdag 12. desember. Samtlige speidere i flokk og tropp får utlevert én loddbok hver som skal returneres på speidermøtet 12. desember.

Motiver speiderne til å gjøre en innsats!
Vi håper dere vil være med å motivere speiderne til en skikkelig innsats i loddsalget. Til syvende og sist vil det være speiderne som selv nyter godt av disse inntektene. Dobles antall lodd solgt – dobler vi inntekten til barna! Det blir premiering av de som selger mest – både for tropp og flokk.

Detaljer

Dato:
21. november 2018
Tid
17:00 - 19:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Oppmøte Speiderhytta
Stangåsveien 3
1415 Oppegård,
+ Google-kart